Jdi na obsah Jdi na menu
 


veganský karlovarsky guláš

18. 2. 2020

                                                             Veganský karlovarský guláš.

1 sáček sojovích kostek,1 rajský protlak,hrášek,smetana na vaření,sůl pepř,mletá paprika,cibule,

 Mouka na zahuštení,sůl pepř.

 

 Sojové maso uvaříme podle návodu ve vyvaru. V hrnci na oleji zpěníme cibulku přidáme maso,

 mletou papriku,rajsky protlak zahustíme moukou a zředíme vývarem s kostek nebo přídáme půl

 vyvarové kostky.Vaříme 30 minut.Přidáme smetanu,hrášek,sůl a pepř.Podávame s rýží či stěsto-

 viny.

 
 

 


Archiv

Kalendář
<< květen / 2020 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 24516
Měsíc: 841
Den: 7